En dag i Zoologisk have

Besøgte Zoologisk have for at se hvad der er sket i dag kontra den gang jeg var der sidst med mine børn da de var små og det er mange år siden. Det nye tilløbsstykke i haven er at vi har fået Pandaerne til låns i 20 år af Kina hvis alt går vel og det må vi jo antage det gør. Elefanterne har jo også fået et nyt stort anlæg så det skulle jo også ses.

Jeg er ikke tilhænger at vilde dyr skal holdes i fangeskab, men jeg er ganske sikker på at dyrene i vores Zoologiske have har det godt og nogen har mere plads en andre ingen tvivl om det, men det er jo det eneste sted vi som dansker kan se den slags dyr. For det er jo dyrt at tage til Afrika eller nord/Syd polen for at se de dyr der skulle leve der.

Her er så et lille udpluk af hvad jeg fik i kameraet , den dag jeg besøgte Zoologisk have med min kæreste og fik en dejlig dag ud ad det.

Suakater på vagt

Klik her for at komme til albummet vedr. Zoologisk have

  • Aperture: ƒ/7.1
  • Camera: Canon EOS 70D
  • Taken: 20 august, 2020
  • Copyright: FotoSomHobby
  • Flash fired: no
  • Focal length: 70mm
  • ISO: 800
  • Shutter speed: 1/320s

Comments are closed.