Om Mig

Jeg har altid været fascineret af billeder og hvordan de er blevet taget, især landskabsbilleder, macro billeder samt langtidseksponering.

En hobby jeg fik i teenager årene, da jeg så min far for første gang står med sit Canon EF kamera til film. Men hobbyen så amatørfotograf startet i 2012, da jeg ikke kunne dyrke min sport igennem 35 år pga. en skade i foden. Så skulle jeg finde på noget andet, så fandt jeg mit gamle Canon Ixus på 2.5 mega pixel og tænke at jeg skulle bruge tid på det.

Men siden hen er mit lille kamera på 2.5 mega pixel blevet opgraderet til et på 20.5 mega pixel samt en del andet udstyr.
Det er stadigvæk meget at lære, da det er selvlært. Jeg ser meget youtube af forskellige fotografer samt forskellige fototeknikker. Men det bliver bedre for hver-gang kameraet kommer frem.

Formålet med denne her hjemmeside er at jeg gerne vil vise hvad jeg tager billeder af, og hvad jeg ellers går og laver med mit kamera når det er i hånden.

Er også begyndt at lave videoer, når der er tid til det. Her bruger jeg min mobiltelefon og mit kamera på gimblehead som er ret effektiv

Når jeg efterbehandler mine billeder sker det i Lightroom og photoshop, ikke noget jeg bruger så meget tid på, da jeg godt kan li at de ser så naturlige ud som kameraet endnu en gang lever dem. Men en gang i mellem er det nødvendigt at gøre det.

Her er et lille udsnit af nogen af min billeder.

Comments are closed.